Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

We nodigen je van harte uit op maandagmiddag 10 oktober, tijdens de achtste editie van de Dag van de Duurzaamheid, om je vanaf 16.00 uur te laten verassen door het enerverende verhaal van Martijn Arets (www.martijnarets.com) over de Deeleconomie. Sprout verkoos hem tot ‘Ondernemer van het jaar 2011’, hij is spreker en auteur rondom business innovatie gespecialiseerd in collaborative economy.

Tijdens de Dag van de Duurzaamheid wordt er door allerlei partijen in Nederland extra aandacht besteed aan het thema Duurzaamheid.  Zo willen wij als  Ondernemershuis Zeist in samenwerking met de gemeente Zeist ook onze deuren openen en ondernemers in de Utrechtse Heuvelrug inspireren met het thema ‘deeleconomie’.
Waarom? Omdat duurzaam ondernemerschap noodzakelijk, inspirerend en winstgevend is.

Programma

15.30 – 16.00  uur       Inloop

16.00 – 17.00  uur       Lezing Martijn Arets

17.00 – 18.00  uur       Napraten en ontmoeting met duurzame drankjes en snacks

‘’De deeleconomie gaat de komende 10 jaar alle organisatievormen sterk beïnvloeden.’’

‘De Collaborative Economy of Deeleconomie zorgt voor een revolutie’, stelt Martijn Arets. Hij is onderzoeker,  trendanalist rondom business innovatie en auteur van de boeken: ‘Brand Expedition, een reis langs de 20 meest inspirerende Europese merken’ en ‘Crowdfunding, de hype voorbij’.

Martijn onderzoekt hoe de Deeleconomie de wereld van branches als mobiliteit, financiële dienstverlening, energie, onderwijs en gezondheidszorg op zijn kop zet. We leven in een tijd waarin (mede dankzij internet) gelijkgestemden, tegen geen of lage kosten, mogelijkheden hebben om samen het verschil te maken. The Power of the Crowd dus. Hoe kan dit van waarde zijn voor jouw MKB bedrijf,  startup of voor jou als zelfstandige eenpitter? Hoe beïnvloedt dit jouw producten, strategie, klanten en bestaansrecht? Welke concrete stappen kan jij zetten om de kracht van de oude bestaande economie te verbinden met het potentieel van deze opkomende nieuwe economie. De magie zit volgens Martijn in de bijzondere samenwerking tussen deze twee werelden.

Info en aanmelden:

Let op! Er is een beperkt aantal plekken, dus reserveer tijdig !

Dit event wordt je kosteloos aangeboden door het Ondernemershuis Zeist en de Gemeente Zeist.

Contactpersoon:
Loes Berkhout
06 18 40 39 72
loes@ondernemershuiszeist.nl

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.